top of page

Over Marthijn

IMG_0010_1.JPG

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Marthijn van Oostveen, ondernemer en werk op freelance basis voor diverse opdrachtgevers. Zo schrijf ik regelmatig content artikelen over uiteenlopende onderwerpen: van verpakkingen tot aan de uitvaartbranche. Niets is mij te gek! Door mijn nieuwsgierigheid weet ik actuele feiten, cijfers en trends samen te brengen tot een interessant en relevant artikel. Zo schrijf ik regelmatig brancherapporten, blogartikelen en PR/ content artikelen op diverse mediakanalen. Dit kun je allemaal teruglezen op mijn website.

 

Wat mij betreft moet content voldoen aan de volgende eisen:

 

✔ Actueel

✔ Informatief

✔ Innoverend

✔ Shareable

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te netwerken en verbinden. In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd met bekende mediakanalen (websites), waaronder Frankwatching, Emerce, Marketingfacts, RetailDetail, Textilia.nl, Logistiek.nl en DeOndernemer.nl. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Of wil je eerst bellen of mailen wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen? Hartstikke leuk! Je kunt contact met mij opnemen via:

 

📞 +31 6 25 08 44 92

 contact@marthijnvanoostveen.com

"If your business is not visible on the internet, then your business will be out of business."

contact@marthijnvanoostveen.com  |  +31 6 25 08 44 92

bottom of page