top of page

BRANCHE ONDERZOEK

In samenwerking met Offerte.nl heb ik onderzoek gedaan naar verschillende verticals, waaronder de uitvaart-, koffie- en mediationbranche. Ik heb voor deze rapporten diverse interviews met experts gevoerd en online research gedaan. Dit heb ik vertaald in een rapport.  Het doel was om de branche in kaart te brengen en de vindbaarheid in Google van Offerte.nl te vergroten door middel van PR/ linkbuilding.

Schermafbeelding 2019-07-21 om 20.38.12.

JULI 2019

MEDIATION ONDERZOEK

Ik schreef in opdracht van Offerte.nl een rapport over de mediationbranche. Hierin staan de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder robots en mediation, one day mediation en online scheiden.

Schermafbeelding 2019-07-21 om 20.33.41.

FEBRUARI 2019

KOFFIE ONDERZOEK

Ik schreef in opdracht van Offerte.nl een rapport over de koffiebranche. Hierin staat de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder een robots die je koffie klaar maken, een slimme koffiedrone, bio-energie ontwikkelen van koffiedik en het personaliseren van je koffie met een 3D-printer.

Schermafbeelding 2019-07-21 om 20.31.51.

JANUARI 2019

UITVAART ONDERZOEK

Ik schreef in opdracht van Offerte.nl een rapport over de uitvaartbranche. Hierin staan de laatste trends en ontwikkelingen, waaronder resomeren (bio-cremeren), natuurlijke begraafplaatsen, personaliseren van je uitvaart en ecologische uitvaartkisten.

bottom of page