top of page

01

media / COntent creatie

Heb je een artikel of een blogpost nodig? Ik schrijf voor jou relevante, waardevolle en vermakelijke informatie voor je eigen kanalen met als doel potentiële klanten aan je organisatie te binden. Goede content vereist veel inspanning en denkwerk. En laat ik daar nou net goed in zijn! Ik help je graag verder met het creëren van nuttige content voor je doelgroep. 

02

linkbuilding

Of je nu een blog, webshop of informatieve website hebt, je hebt voldoende backlinks nodig om bovenaan in de top van de zoekresultatenlijst van Google te komen. Deze backlinks regel ik door hoogwaardige content artikelen te schrijven. In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd met bekende websites, bijvoorbeeld Frankwatching, Emerce, Marketingfacts, Logistiek.nl en DutchCowboys. In samenwerking met deze partijen zorg ik ervoor dat de unieke content op deze websites worden geplaatst. Met als gevolg dat jouw vindbaarheid en domeinautoriteit wordt vergroot. 

03

TRENDWATCHING

Bij trendwatching spot ik vandaag, wat belangrijk voor morgen is. Bedrijven gebruiken trendwatching steeds vaker voor het bepalen van hun strategie. Wil jij ook de laatste trends en ontwikkelingen weten binnen jouw branche? Ik schrijf een up-to-date trendrapport met de laatste actualiteiten en innovaties. Zo weet je wat er speelt en kun je hierop anticiperen. Natuurlijk kun je een trendrapport ook gebruiken voor je klanten of om te spreiden via diverse mediakanalen.

04

social media

Social media beheer nodig? Je weet zelf maar al te goed dat je aanwezig moet zijn op social media, maar je hebt er of weinig verstand van of te weinig tijd voor. Ik wel! Laat mij je social media accounts beheren. Ik plaats waardevolle en vermakelijke berichten die tot interactie leiden. Ik weet precies welke soort content bij jouw doelgroep past. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat je pagina, bereik en engagement groeit.  

05

PR / Netwerk

Behoefte aan PR of landelijke media aandacht? Ik regel voor jouw bedrijf een artikel in bijvoorbeeld het AD of ander nieuwsblad. Gezamenlijk kijken we naar de behoefte van jouw bedrijf op basis van een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek heb ik inzichtelijk gekregen hoe je jouw bedrijf wilt profileren. Ik kan vervolgens aan de slag met het raadplegen van mijn netwerk om tot een boeiend en mooi nieuwsitem te komen.

bottom of page