top of page
Marthijn heeft een mooie bijdrage geleverd aan de PR van Case24.com, door het realiseren van publicaties op diverse bekende nieuws websites.
0.jpeg
Philip Donker
Case24.com
Marthijn is een zeer grondige interviewer en onderzoeker. Hij heeft voor Offerte meerdere goede onderzoeken gedaan. Dat heeft ons meerdere publicaties bij landelijke media opgeleverd.
freek.jpg
Freek Bos
Offerte.nl
Marthijn hebben wij leren kennen als een gedreven marketeer. Zijn enthousiasme en critische houding dragen bij tot professionalisering van ons nog prille bedrijf. TOI opleidingen is een start up. Wij ontwikkelen leermiddelen voor de technische sector met als doel om het geleerde direct in de praktijk toe te kunnen passen. De “hands on” mentaliteit die hierbij nodig is zien wij terug in het werk van Marthijn. Bovendien is Marthijn een leuke jonge man waarmee het prettig is om samen te werken.
sicco_edited.jpg
Sicco Goede
TOI opleidingen
Anton Cornelissen
Mens & Techniek
foto anton.jpg
Marketing leuk? Ja voor ons wel en zeker in combinatie met de gedrevenheid van Marthijn. “on the spot” iets schrijven, bedenken en snel efficiënt richting een doel te werken niets is te gek. Het aanstekelijke enthousiasme op het marketing gebied, wordt afgewisseld met kritische vragen en het nodige perfectionisme. Deze combinatie is voor een start-up als Mens & Techniek een goede combinatie gebleken en zal zeker ook in de toekomst een fijne wisselwerking blijven.
Marthijn is de juiste sparringpartner als het gaat om verpakkingen content. Hij houdt zijn kennis actueel, verdiept zich in cijfers, en volgt proactief trends. Dit maakt dat hij telkens weer tot een inhoudelijk sterk artikel weet te komen voor een breed publiek op verschillende carrière niveaus. Wij zijn erg blij met zijn publicaties op toonaangevende platforms.
peterkopie.jpg
Peter Koreman
PostNL
bottom of page